Info

Sommartravpratarna

Ett radioprogram där några av våra främsta travprofiler berättar om sina liv och spelar musik de själva väljer.
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
2016
July


2014
August
July


2013
July
June


2012
July
June


All Episodes
Archives
Now displaying: July, 2016
Jul 31, 2016

Travlegendaren Lennart Forsgren växte upp på Brynäs i Gävle, i arbetarkvarteren där vinnarskallar formades av tuffa förhållanden.  Tack vare travet – blev den osäkre slagskämpen en respekterad vinnare med 2 600 V75-vinster och en rad segrar i storlopp på meritlistan. Nu berättar Forsgren om banchampionatet som togs med en bruten fotled, om privatflyg mellan travlopp och hockeymatcher på en och samma dag, hur han mutade till sig en seger i början av karriären och att han trodde han skulle dö i våras.

Jul 17, 2016

19-åriga Matilda blev historisk i vintras när hon som första person med ett rörelsehinder tog licens som travkusk.  Hon trotsar fördomar, praktiska hinder och en ständig smärta för att få hålla på med trav. För om man vill göra något man älskar, då har man inget val än att bita ihop och köra, det är så Matilda ser det.

Jul 10, 2016

Travsommarpratarna är äntligen tillbaka! Först ut – Kee Marcello. Hårdrockgitarristen med förflutet i Europe som vann Stjärnkusken och blev så förälskad i travet att han direkt valde att ta körlicens. Nu är Kee kusk på riktigt och vägen dit har kantats av kärlek vid första ögonkastet, zen och samtal med hstar samt adrenalinstinna lopp där tävlingsinstinkten väcktes på ett brutalt sätt.

1